Inschrijving

Gewenste ingangsdatum (Een plaatsing kan starten per de 1e of 16e van de maand)

Deze inschrijving geeft niet automatisch het recht op een plaats. De overeenkomst tot opvang bestaat op het moment dat het plaatsingscontract is getekend of, indien dit door omstandigheden niet gebeurt, als er daadwerkelijk tot opvang is overgegaan.

De opzegtermijn bedraagt twee maanden. De opzegging dient schriftelijk te geschieden en voorzien te zijn van uw handtekening en gaat in per de 1e of 16e van de maand.

Wanneer u uw aanmelding op de wachtlijst wilt intrekken, dan vernemen wij dit graag van u d.m.v. een e-mail naar info@kdvdeappelboom.nl. Op deze manier blijft onze wachtlijst up to date en kunnen wij onze klanten zo nauwkeurig mogelijk informeren over de gemiddelde wachttijd voor een bepaalde vestiging.

Uw gegevens zullen binnen de Appelboom strikt vertrouwelijk worden behandeld. Op alle leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Amsterdam. Kies hiernaast uw gewenste locatie voor de inschrijvingsformulier.bottom