KDV Purmerweg

Op 11-01-2011 heeft kinderdagverblijf de Appelboom haar deuren geopend. De Appelboom is gevestigd in Amsterdam-Noord aan de Purmerweg 86, waar van maandag t/m vrijdag dagelijks 12 kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar opgevangen kunnen worden. Bij de Appelboom moeten kinderen zich op hun gemak voelen en helemaal zichzelf kunnen zijn. Wij proberen een warme en huiselijke sfeer uit te stralen.

Bij de Appelboom streven wij naar optimale zorg, aandacht en warmte voor het kind. Dit begint natuurlijk al bij de wenperiode waarin wij tijd en ruimte maken om een kind (en de ouders) te leren kennen, het kind aan ons te laten wennen en aan zijn nieuwe omgeving.

Doordat de Appelboom een kleine particuliere instelling is, kunnen wij garant staan voor persoonlijke inbreng en flexibiliteit. Er wordt altijd serieus gekeken of het mogelijk is om tegemoet te komen aan uw wensen omtrent de opvang van uw kind.

Wij hanteren de richtlijnen van de GGD en de wet kinderopvang. De GGD voert jaarlijks een inspectie bezoek uit waarbij gekeken wordt of het kinderdagverblijf aan de eisen van de wet kinderopvang voldoet. De inspectie- en bezoekrapporten van de GGD zijn op de website van de GGD publiekelijk beschikbaar. Daarnaast hebben wij 1 exemplaar ter inzage op het kinderdagverblijf liggen.

Op voorschrift van de GGD wordt jaarlijks een risico-inventarisatie voor Veiligheid en Gezondheid opgesteld.

Binnen is veel zorg besteed aan de inrichting. De inrichting van de Appelboom ziet er verzorgd uit. De ruimtes zijn kindvriendelijk ingericht met goed materiaal volgens de laatste ontwikkelingen. Veilig, schoon, netjes en gezellig zijn belangrijke aspecten voor de Appelboom.

Mocht u het leuk vinden om een kijkje te komen nemen bij de Appelboom, dan bent u van harte welkom.

Tot ziens bij de Appelboombottom