Werken bij Appelboom

Kinderen zijn puur en geven veel terug, dat maakt het werken in de kinderopvang bijzonder. Als pedagogisch medewerker heb je een mooie waardevolle taak. Dagelijks zijn we getuigen van van de veelomvattende groei die het jonge kind doormaakt. Een groei die wij graag aanmoedigen door zowel veiligheid als uitdaging te bieden.

Wij zoeken voortdurend medewerkers die het geweldig vinden om getuigen te zijn van deze mooie ontwikkelingen en waardevolle momenten en ons hierbij willen helpen.

De Appelboom heeft tweetal opvanglocaties in Amsterdam- Noord. Op deze locaties wordt een één opvangvorm aangeboden aan een diversiteit van leeftijdsgroepen. Voor pedagogisch medewerkers biedt dit het voordeel om te werken met verschillende leeftijdsgroepen (baby, dreumes, peuter).

Wij vinden de ontwikkeling van onze kinderen net zo belangrijk als de ontwikkeling van onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je bijvoorbeeld als pedagogisch medewerker groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Alle pedagogisch medewerkers van de Appelboom volgen een permanent coach- en scholingsplan. Uiteraard is er bij de Appelboom mogelijkheid om door te groeien als bijvoorbeeld (assistent) leidinggevende of pedagogisch coach.bottom