Welkom bij De Appelboom!

De Appelboom is een zelfstandige en kleinschalige kinderopvang waar de persoonlijke benadering van ouder en kind voorop staan. De Appelboom bestaat uit drie vestigingen; Appelboom-Purmerweg, Appelboom-Banne en Appelboom-Zuid.

Bij de Appelboom streven wij naar het creëren van een huiselijke sfeer waarin ieder kind zich gehoord en gezien voelt. Om een huiselijke sfeer te creëren,wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van de groepen. Dit wordt met de grootste zorgvuldigheid gedaan. De ruimtes zijn kindvriendelijk ingericht met goed materiaal volgens de laatste ontwikkelingen. Veilig, schoon, netjes en gezellig zijn belangrijke aspecten voor de Appelboom. Het bieden van individuele aandacht begint al tijdens de wenperiode waarin tijd en ruimte wordt gemaakt om een kind en de ouders beter te leren kennen en het kind aan ons en aan zijn nieuwe omgeving te laten wennen.

Onze leidsters zien het als hoofdtaak om te kijken naar de individuele behoeften van elk kind en hier effectief op in te spelen. Omdat de Appelboom een kleine particuliere instelling is, kunnen wij garant staan voor persoonlijke inbreng en flexibiliteit. Zo proberen we zoveel als mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen ten aanzien van de opvang van uw kind. Mocht u het leuk vinden om een kijkje te komen nemen bij de Appelboom, dan bent u van harte welkom!