Werken bij de Appelboom

Ben jij gek op kinderen? De Appelboom verbindt gedreven pedagogisch medewerkers en studenten aan leuk en betekenisvol werk in de kinderopvang.
Kinderen zijn puur en geven veel terug, dat maakt het werken in de kinderopvang ook bijzonder!
Dagelijks zijn we getuigen van de veelomvattende groei die het jonge kind doormaakt. Een groei die wij graag aanmoedigen door zowel veiligheid als uitdaging aan te bieden. Wij zoeken medewerkers die het geweldig vinden om getuigen te zijn van deze mooie ontwikkelingen en waardevolle momenten en ons hierbij willen helpen.

De Appelboom heeft drie opvanglocaties in Amsterdam. Twee in Amsterdam-Noord en een in Amsterdam-Zuid. Op deze locaties wordt één opvangvorm aangeboden aan een diversiteit van leeftijdsgroepen. Voor pedagogisch medewerkers biedt dit het voordeel om te werken met verschillende leeftijdsgroepen (baby, dreumes, peuter).

Wij vinden de ontwikkeling van onze kinderen net zo belangrijk als de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat je bijvoorbeeld als pedagogisch medewerker groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Alle pedagogisch medewerkers van de Appelboom volgen een permanent coach- en scholingsplan. Uiteraard is er bij de Appelboom mogelijkheid om door te groeien als bijvoorbeeld (assistent) leidinggevende of pedagogisch coach.

Zet jouw passie in en kom bij de Appelboom werken als pedagogisch medewerker.

Vacatures

Vacature pedagogisch medewerker (VVE)

Voor onze peutergroep zijn we opzoek naar een lieve, energieke pedagogisch medewerker.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ga jij samen met je collega’s met volle energie en plezier aan het werk. Je bent samen verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging, ontwikkeling en plezier van de kinderen op jouw groep.

Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het organiseren en ontwikkelen van een passend activiteitenaanbod en het stimuleren van de zelfredzaamheid. Maar ook het creëren van een rustige sfeer voor de kinderen vinden wij belangrijk. Je houdt daarbij rekening met de verschillende leeftijden en culturen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden is het belangrijk dat je goed overlegt met je naaste collega(‘s). Ook wordt er binnen onze opvang veel tijd en aandacht gestoken in het onderhouden van een goede band tussen ouder en opvang. De communicatie met ouders verloopt op een respectvolle, open en actieve wijze. Dezelfde aspecten verwachten wij ook terug te zien in jouw communicatie naar en met collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Je beschikt over relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau.
Je hebt ervaring en plezier in het werken met kinderen van 0 tot 4 jaar.
Je hebt kennis van de ontwikkelingsfasen van het kind.
Je hebt visie op opvoeding en ontwikkeling van het kind.
Je beschikt over een positieve, energieke en zelfstandige houding en neemt zelf initiatief.
Je bent in staat om planmatig te werken aan het ontwikkelen van een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen.
Je hebt een open manier van communiceren en werkt transparant samen met collega’s en hebt een flexibele houding.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

*Ben jij VVE-gecertificeerd? dan zal jouw reactie met voorrang worden behandeld.

Wat bieden wij jou?

Een salaris conform CAO kinderopvang schaal 6, trede is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Een werkomgeving waarbinnen eigen inbreng wordt gewaardeerd en jij jezelf kan ontwikkelen en kan groeien als pedagogisch medewerker.

Soort dienstverband: Voltijd/Deeltijd